Interviu despre legendarul troleibuz DUBLU articulat #7091 (sofer Tudor Vasile)

Posted on 09 December 2012 by Asociatia Ro-Trans

Comunitatea RO-TRANS a stat de vorba cu TUDOR VASILE, soferul legendarului troleibuz DUBLU ARTICULAT #7091 fabricat inainte de revolutie, fiind un proiect a domnului director DONEA.

Respectivul vehicul alaturi de autobuzul dublu articulat a fost prezentat la Romexpo.

Ulterior troleibuzul a fost repartizat catre Depoul Vatra Luminoasa iar autobuzul a ajuns la Garajul Titan.

Cert este faptul ca troleibuzul circula numai pe timp de vara in prima faza din pricina sistemului de franare, iar autobuzul nu a circulat niciodata cu calatori, remorca intermediara fiind desfacuta, autobuzul circulat ca simplu-articulat.

Dealungul anilor #7091 s-a descurcat de minune pe strazile inguste ale Capitalei circuland pe toate liniile depoului Vatra Luminoasa, si Bujoreniului dupa anul 1996.

Din cauza modernizarii parcului circulant de troleibuze prin introducerea vehiculelor Ikarus 415T, “RAMA” a fost casata in depoul Nitu Vasile (actualmente Berceni), din el fabricandu-se doua magazii in incinta garajului.

Va rog sa urmariti intregul interviu pentru a afla mai multe amanunte din viata acestui troleibuz UNICAT din parcul RATB:

 

1 Comments For This Post

  1. Tudor Vasile Says:

    LA MULTI ANI TUTUROR IUBITORILOR TRANSPORTULUI IN COMUN DIN TOATA TARA SI CLUBULUI SELECT AL ADMIRATORILOR A CEEA CE A FOST TROLEIBUZUL #7091

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Advertise Here
Advertise Here

DECODARI GSM