Petitie RO-TRANS: Reinfiintarea liniillor de transport in comun 427/453 deservit de RATB

SEMNEAZA PETITIA RO-TRANS

SEMNEAZA ONLINE PETITIA RO-TRANS

      Primaria orasului Magurele a solicitat Regiei de Transport Bucuresti, sa sisteze cele doua linii de autobuz 427/453, ca urmare a incasarilor foarte reduse din pretul abonamentelor. Din aceasta cauza, orasul Magurele, comunele Dumitrana si Varteju nu mai beneficiaza de transport public de stat. De asemenea studentii din campusul Magurele, nu mai beneficieaza de reducere la transport pe aceste linii, cu care sa ajunga la facultate. In aceeasi situatie se afla si elevii din aceste localitati.

Odata cu aceasta decizie, s-au majorat preturile de calatorie, pe aceste doua linii in prezent opereaza doua firme private.

Diferenta de pret este urmatoarea: Abonament lunar R.A.T.B pentru 1 linie prepraseneasca – 35 lei (17,5 lei elevi/student), firma private: nu elibereaza abonamente iar pretul unei calatorii este de 2,5 lei (2 lei elevi/studenti cu domiciliul in Magurele). Pretul lunar de transport cu firmele private este: 2,5 lei x 2 calatorii/zi = 5 lei x 5 zile/sapt. = 25lei/sapt. X 4 sapt.= 100lei/luna ( elevii/stundetii – 80lei/luna).

 

SEMNEAZA PETITIA RO-TRANS

SEMNEAZA ONLINE PETITIA RO-TRANS

Avantajele reintroducerii liniilor preorasenesti R.A.T.B:

–  pretul calatoriei, 1.5lei, 35lei abonament lunar (17.5lei elevi/studenti).

–  conditii de calatorie la standarde europene: Autobuze Mercedes Citaro Euro4 (an fabricatie 2009), sistem de informare audio/video, capacitate mare de transport, confort sporit,

–  curse regulate in intervalul orar: 5:30 – 23:00 (inclusiv in zilele de sambata/duminica).

Comunitatea Ro-Trans doreste sa stranga semnaturi pentru reinfintarea liniilor preorasenesti 427/453, din cauza numeroaselor cereri sosite pe adresa redactie am decis sa pornim aceasta campanie, care vine in sprjinul studentilor din campusul de la Magurele, dar si a celorlalti cetateni care folosesc aceste doua linii de autobuz naveta.

 

DECODARI GSM