CFR CALATORI: COLIZIUNE IR 1691 CU UN TIR

Posted on 23 May 2015 by Asociatia Ro-Trans

Foto arhiva: Agenda.ro

Foto arhiva: Agenda.ro

         CFR Calatori informeaza ca astazi, 23 mai, in jurul orei 12h30 intre Caracal si Farcasele, soferul unui tir nu a respectat indicatiile de oprire de la o trecere la nivel cu calea ferata si a intrat in coliziune cu trenul InterRegio 1692, Timisoara – Bucuresti. Trecerea la nivel era semnalizata acustic si luminos.

La acest moment, traficul feroviar este intrerupt, doua trenuri InterRegio (IR 1691, Bucuresti – Timisoara si IR 1824, Deva – Bucuresti) asteapta in garile adiacente redeschiderea circulatiei.
 
Cei peste 160 de pasageri trenului sunt in siguranta. Mecanicul locomotivei este usor ranit la umar, in urma impactului..
 
Ambulanta si pompierii se afla la fata locului. Echipele feroviare intervin pentru eliberarea gabaritului caii ferate si iau toate masurile care se impun pentru reluarea circulatiei in conditii de siguranta.
 
Rugam calatorii sa se informeze inainte de efectuarea calatoriei despre circulatia feroviara pe ruta Bucuresti – Caracal – Craiova – Timisoara si retur.
 
CFR Calatori cere scuze pasagerilor pentru neplacerile cauzate de accident si face un apel la conducatorii auto sa respecte cu strictete semnificatiile indicatoarelor rutiere amplasate la trecerile la nivel cu calea ferata.
 
Precizam ca pasagerii care doresc sa renunte la calatorie si aveau bilete la trenurile a caror circulatie este afectata de acest accident vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferata si reglementarilor în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile la http://www.cfrcalatori.ro/2482.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Advertise Here
Advertise Here

DECODARI GSM