Legaturi Gara de Nord Bucuresti – Aeroport, Otopeni

Posted on 04 July 2012 by Asociatia Ro-Trans

La fiecare oră din intervalul orar 06.25 – 21.24, CFR Călători asigură legături cu trenul din Gara de Nord spre principalul aeroport din Capitală. Graficul de circulaţie este corelat cu activitatea traficului aerian din Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Otopeni), vezi aici .

Preţul pentru o călătorie este de 8,10 lei, iar un abonament lunar costă 136 de lei (tarifele includ și transferul cu microbuzul).  

Microbuzele pentru transferul pasagerilor dintre terminalele de plecare/sosire ale aeroportului şi Punctul de Oprire Aeroport haltă (locul/staţia unde opresc trenurile), circulă într-un grafic orar adaptat cu mersul trenurilor. Îmbarcarea în microbuzele de transfer se realizează de pe estacada de la etajul 1, zona de sosiri internaţionale, unde se află şi casa de bilete de tren. 

Rugăm pasagerii ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite la staţiile şi agenţiile de voiaj CFR informaţii privind rutele şi orariile trenurilor, la telefon 021/9521 sau să acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro.

3 Comments For This Post

  1. Delora Robbie Says:

    Very interesting post!

  2. George1000 Says:

    Nu inteleg de ce pe aeroportul Otopeni nu li se face reclama la aceste microbuze si turistii sunt lasati sa fie inselati de samsarii care se numesc impropriu taximetristi si sa apara cazuri ca ale japonezei.

  3. Dan Says:

    Pentru ca erau si ei la inceput, acum sa reglat cat de cat acesta problema, si 90% din oameni stiu despre aceasta posibilitate de calatorie!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Advertise Here
Advertise Here

DECODARI GSM