Conducerea RATB urmareste starea de sanatate a calatorilor accidentati pe traseul liniei 41

Posted on 10 May 2012 by Asociatia Ro-Trans

In dimineața zilei de 10.05.2012, la scurt timp dupa producerea accidentului de pe traseul liniei 41, conducerea RATB s-a deplasat la Spitalul Universitar, Spitalul Elias și Spitalul Floreasca, pentru a se interesa de starea de sănătate a călătorilor accidentați, asigurandu-i de întreg sprijinul nostru moral și material, întrucât RATB are contracte pentru servicii de asigurare a pasagerilor și a bagajelor.

Conducerea Regiei își manifestă în continuare interesul în ceea ce privește evoluția situației medicale a călătorilor, prin intermediul medicilor celor trei unități medicale.

Menționăm că cele trei tramvaie implicate în accident corespund din punct de vedere tehnic și a siguranței circulației, având efectuate, la zi, toate reviziile tehnice specifice.

Conducătorii tramvaielor respective au o vechime în RATB cuprinsă între 13 și 20 de ani, iar în această perioadă nu au înregistrat evenimente majore, ci numai accidente ușoare.

In prezent, la nivelul RATB s-a constituit o comisie tehnică pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului, iar în funcție de rezultatele anchetei RATB și a organelor de cercetare ale Poliției și Procuraturii, se vor lua măsurile legale ce se impun.

RATB cere scuze călătorilor pentru acest eveniment nedorit.

La ora 13:15, circulația tramvaielor de pe linia 41 a fost deblocată.

1 Comments For This Post

  1. Blake Lucksinger Says:

    Very nice idea!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Advertise Here
Advertise Here

DECODARI GSM