COMUNICAT OTL — AUTOBUZUL VIITORULUI

Posted on 19 March 2013 by Asociatia Ro-Trans

Astăzi, 15 martie 2013, în jurul prânzului o delegaţie a vizitat societatea noastră cu scopul de a prezenta conducerii OTL SA una din soluţiile alternative de exploatare a “energiei Verzi “ – un autobuz electric. Autobuzul de capacitate medie (12 metri) prezentat este destinat transportului urban, dotat cu trapă de acces pentru persoane cu dizabilităţi, podea joasă, un culoar central generos, fără trepte interioare. A fost prezentată varianta cu trei uşi, opţional fiind disponibilă şi varianta cu două uşi.

Utilizând un astfel de autobuz ca alternativă la nevoile de transport ale cetăţenilor, datorită capacităţii sale de transport, 30 de autoturisme ar polua mai puţin mediul înconjurător.

Iată câteva specificaţii legate de performanţele unui astfel de autobuz: puterea maximă a motorului este de 90 (kW)x2, turaţia maximă a motorului este (500 N/m)x2, capacitatea bateriei este de 600(Ah), energia acesteia este de 324 kwh, iar autonomia este asigurată pentru un parcurs de 250 de km, pentru o durată de încărcare de 4 ore. Autobuzul poate rula cu o viteză de până la 70 km/h. Ataşez informării şi câteva imagini ale autobuzului.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Advertise Here
Advertise Here

DECODARI GSM