VIDEO.Momentul accidentului din Pasajul Lujerului. 15 persoane au facut plangere in cazul vatmanului

Posted on 24 May 2012 by Asociatia Ro-Trans

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere in Pasajul Lujerului in momentul impactului intre cele trei tramvaie au fost facute publice.

Cincisprezece victime ale accidentului din Pasajul Lujerului, dintre care patru au fracturi costale, de tibie sau de mandibula, au facut plangere prealabila in cazul vatmanului, acestea fiind audiate de procurori.a

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 au audiat pana in prezent 15 victime ale accidentului din Pasajul Lujerului, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Public remis, joi, agentiei MEDIAFAX.

Cele 15 persoane au formulat plangere prealabila impotriva vatmanului, pentru vatamare corporala din culpa.

“Dintre cele 15 persoane, un numar de patru persoane prezinta leziuni mai grave (fracturi costale, fracturi de tibie, fracturi de mandibula)”, a precizat sursa citata.

De asemenea, procurorii au emis citatii pentru a fi audiate celelalte victime, precum si adrese catre spitale, prin care au fost solicitate foile de observatie ale celor care au primit ingrijiri medicale in urma accidentului din Pasajul Lujerului si deconturile acestor ingrijiri.

Accidentul a fost inregistrat de camerele de supravehere din Pasajul Lujerului.

In aceasta cauza urmeaza sa fie efectuate expertizele medico-legale ale persoanelor vatamate, expertizarea tehnica a tramvaielor implicate in accident si o expertiza la INEC privind dinamica producerii accidentului.

Trei tramvaie ale liniei 41 au fost implicate, in dimineata zilei de 10 mai, intr-un accident, in Pasajul Lujerului din Capitala, pe sensul spre Piata Presei Libere. Potrivit RATB, unul dintre tramvaie a ramas defect pe linie, al doilea a oprit la timp in spatele primului, insa cel de-al treilea nu a reusit sa franeze si le-a lovit pe celelalte doua.

La cateva ore de la accident, cele patru spitale bucurestene unde au fost transportate victimele accidentului au inregistrat 86 de prezentari la Unitatile de Primiri Urgente (UPU), sapte persoane ramanand atunci internate.

Ulterior, in jurul orei 19.00, reprezentantii Brigazii Rutiere au precizat ca in accident au fost ranite 92 de persoane, dintre care “23 grav si sase minor”.

Numarul celor care s-au prezentat la spital ca victime ale accidentului din Pasajul Lujerului este posibil sa fi crescut, in dupa-amiaza zilei de 10 mai, si datorita faptului ca RATB i-a asigurat pe cei raniti de “sprijin moral si material”, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali ai Politiei Rutiere.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Advertise Here
Advertise Here

DECODARI GSM