Tramvaiele din Polonia, blestemul clujenilor! Cel de-al doilea tramvai implicat într-un accident

Posted on 18 June 2012 by Asociatia Ro-Trans

Unul dintre tramvaiele de producţie poloneză, ajunse în urmă cu două săptămâni la Cluj, a fost implicat într-un accident în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca, scrie ziuadecj.ro
Din primele informaţii, vinovat de producerea accidentului din zona podului Calvaria, este un taximetrist, care i-ar fi tăiat calea. În urma accidentului, mijlocul de transport în comun a fost avariat uşor.

“Nu este o problemă gravă, a fost avariată doar fusta, adică elementul de jos. Avarii mari nu sunt, piesa va fi schimbată, dar durează o zi sau două, timp în care tramvaiul nu va circula. Oricum, tramvaiele nu pot suferi avarii serioase în urma unor astfel de accidente, decât în această parte de jos”, a declarat Liviu Neag, directorul RATUC.

Primul tramvai, potrivit Primăriei Cluj-Napoca valorează în jur la 1,5 mil. euro şi este adus de la fabrica poloneză PESA. Inaugurarea noului tramvai clujean a fost cu ghinion pentru autorităţile locale. La doar câteva ore după ce a făcut prima cursă, cu surle şi trâmbiţe, captatorul a cedat, după ce a agăţat, se pare, un fir ce atârna în zona Pieţei Gării, scrie Ziua de Cluj.

1 Comments For This Post

  1. Alva Martorana Says:

    Very nice idea!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Advertise Here
Advertise Here

DECODARI GSM