TRAMVAI NOU IN CLUJ NAPOCA

Posted on 31 May 2012 by Asociatia Ro-Trans

Primăria Cluj-Napoca a dat publicităţii marţi o fotografie cu primul tramvai livrat de fabrica poloneză PESA care va ajunge miercuri la Cluj.
Tramvaiul este transportat de un autotren şi urmează să străbată 1.400 de kilometri. Numărul total de tramvaie care vor ajunge la Cluj este de 12.
Primăria Cluj-Napoca a semnat în 27 martie 2012 contractul de achizitie de tramvaie cu câstigatorul licitatiei organizate an acest scop, compania polona SC Pojajzdy Szynowe PESA Bydgoszcz SA.
Noul tramvai ar urma să intre pe şine pe 1 iunie, dacă lucrările la linia de tramvai pe tronsonul Mănăştur – Piaţa Gării vor fi finalizate aşa cum a anticipat conducerea primăriei.
Firma care a câstigat licitaţia pentru achiziţia de tramvaie este SC Pojajzdy Szynowe PESA Bydgoszcz SA din Polonia, care a oferit pretul de 6.400.000 lei fara TVA per bucata. Noile tramvaie vor avea un consum de numai 48,7 wh/t*km si o capacitate de 296 de calatori. Termenul de garatie este de 6 ani.
SC ASTRA VAGOANE CALATORI SA în asociere cu RATB a oferit pretul de 6.650.000 de lei per bucata, cu un consum al tramvaielor de 35 wh/t*km si cu o capacitate de 302 calatori.

1 Comments For This Post

  1. James Taniguchi Says:

    Very good post!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Advertise Here
Advertise Here

DECODARI GSM