Tatal copilului omorat de haita de caini in zona PARCULUI TEI lucreaza la RATB

Posted on 04 September 2013 by Asociatia Ro-Trans

Tatal copilului de 4 ani, omorat de o haita de caini inin zona LACULUI TEI lucreaza la RATB potrivit PURTATORULUI DE CUVANT RATB Tobescu Constantin.

Valentin Anghel este angajat la un serviciu de circulatie (itinerarii) din cadriu RATB conform grupului de FACEBOOK TRIBUNA RATB-istilor .

Dumnezeu sa ii odihneasca copilul in pace.

Foto animalzoo.ro, preluare www.b365.ro.

Foto animalzoo.ro, preluare www.b365.ro.

 

COPIL de patru ani, OMORÂT DE CÂINI în Capitală

Potrivit Antena 3, copilul a fost omorât de câini, pe terenul unei firme cu sediul pe malul Lacului Tei din Capitală. Trupul copilului va fi dus la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii micuţului.

Băiatul se afla cu bunica şi fratele lui de şase ani în parc. Cei doi au dispărut de lângă bunica lor şi când au ajuns pe terenul firmei respective au fost atacaţi de câini. Ulterior, copilul de patru ani a fost găsit mort, cu muşcături pe corp. “Nici cinci minute nu a durat. Eu am stat pe bancă, i-am căutat, am întrebat lumea. Au dispărut”, a spus bunica copiilor, adăugând că abia după mai mult de 45 de minute i-a găsit pe cei doi micuţi, scrie rtv.net.

“Referitor la tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa un copil, fiind muscat de un câine, Primăria Sectorului 2 precizează că acest incident a avut loc pe un teren proprietate privată”, au declarat reprezentanţii Primăriei Sectorului 2 într-un comunicat de presă.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 2 au mai precizat că incidentul a avut loc pe un teren proprietate privata, pe strada Tuzla nr. 50. Terenul apartine SC Laguna Tei SRL, societate aflată în faliment.

Laguna Tei este un proiect de complex rezidenţial de lux, aflat pe malul lacului Tei. Acesta a fost dezvoltat de spaniolii de la GEA International Development, care au investit 30 de milioane de euro, însă a intrat în faliment în 2012 potrivit b365.ro.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Advertise Here
Advertise Here

DECODARI GSM