Categorized | BREAKING-NEWS, USLM

BUCURESTI: MITING DE PROTEST ALSTOM ROMANIA (METROU)

Posted on 28 May 2014 by Asociatia Ro-Trans

P1330762            Cu deosebit respect vă informăm că în conformitate cu Legea nr.60/1991 ( republicată), în ziua de joi, 29.05.2014, între orele 15 și 1630, în fața sediului SC Alstom Transport SA, din b-dul Preciziei nr. 15-B, Sector 6-București, va fi organizat un miting de protest având în vedere că administrația Alstom refuză să încheie noul contract colectiv de muncă pe perioada 2014/2015 prin acordarea unei creșteri salariale decente salariaților români din cadrul acestui concern francez.

            Mentionăm că SC Alstom Transport SA a preluat activitatea de mentenață de la metrou în anul 2004 în baza unui contract ale cărui costuri sunt de trei ori mai mari decât plătea Metrorex-ul pentru aceeași activitate când numărul de salariați era de 1700 față de cei numai 450 de acum.

            Cu mentiunea că în cazul declanșării grevei generale la nivel de SC Alstom Transport SA, circulația trenurilor electrice de metrou va fi profund perturbată până la anulare în detrimentul celor 700.000 de călători care folosesc zi de zi metroul bucureștean, precum și faptul că Grupul Alstom a aplicat propriilor salariați din Franța o creștere salarială de 50 de euro în anul 2014 iar Grupul Renault a aplicat o crestere de 8% salariaților din România, în timp ce SC Alstom Transport SA nu oferă salariaților români decât o creștere de 2,05%, sperăm că veți reflecta așa cum se cuvine în mass-media acest protest legal al salariaților Alstom din România.

1 Comments For This Post

  1. George1000 Says:

    ALSTOM NISTE HOTI ORDINARI. NU INTELEG DE CE METROREX NU REZILIAIZA CONTRAXTUL CU RETARDATII ASTIA SI SA ANGAJEZE FOSTA FIRMA CARE CEREA DE 3 ORI MAI PUTIN. Asa ar fi si mai putine greve la metrou.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Advertise Here
Advertise Here

DECODARI GSM